PIBE MØLLE VIN & OST

Pibe Mølle Vin & Ost har over de seneste 25 år udviklet sig fra en traditionel købmandsforretning til en velassorteret specialforretning med en stor viden om de varer, vi forhandler.

Ostene er butikkens hjerte – nøje udvalgte fra frie mejerier i Danmark og fra kvalitetsproducenter i det øvrige Europa – lagrer og modner vi ostene på eget lager, så vi altid kan tilbyde osten på netop dèt stadie, hvor du som kunde, synes den smager bedst . I vores forretning kan du altid få vejledning af det erfarne personale og naturligvis smage på varerne, inden du køber.

Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsvine i forskellige prislag fra det meste af verden, og vi har ligeledes hedvine og spiritus i vores sortiment.

Leder du efter lidt sødt og lækkert til desserten eller til kaffen, førervi som forhandler af Summerbird Chokolade et udvalg kvalitetsvarer fra en af landets førende producenter.

Kom ind og oplev butikken!

Borup Ost er lukket!

Borup Ost butik hilleroed

Vi beklager at måtte tage den tunge beslutning at lukke forretningen Borup Ost, men efter en årrække med ”røde tal” finder vi det ikke forsvarligt at fortsætte driften af butikken. Vi vil gerne takke de mange trofaste kunder, som har støttet butikken gennem årene. 

Vi vil fremover koncentrere kræfterne om driften her i Pibe Mølle Vin & Ost, Rørmosevej 103, 3200 Helsinge, som mange af vores trofaste kunder allerede kender. Butikken har åbent alle ugens syv dage og har kun lukket på egentlige helligdage. Det vil glæde os, hvis vi ses i Pibe Mølle.

Hvis du har et gavekort, som ikke er indløst, kan du indløse det i butikken Pibe Mølle Vin & Ost eller kontakte Niels Hammerich (mobil: 24 44 79 28), så vil vi naturligvis refundere beløbet.

Adresse

  • Rørmosevej 103
    3200 Helsinge

        CVR nr.: 26429323

Kontakt

  • 48 79 40 90
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag 10:00 - 15:00

Fødevarestyrelsen

kontrol