Masser af nye ROM i Pibe Mølle

Rom til enhver smag blandt vores store udvalg.

Vi udvider løbende vores sortiment af fin rom og er nu oppe i nærheden af 100 forskellige rom fra mange forskellige lande.
Her vil vi omtale 4 nye rom, der netop er kommet på lager.

Vanua Rum er fra Fiji-øerne. Den har en intens gylden farve - dufter af nødder, og karamel - smagen er sødlig med karamel, nødder og kanel.

Gold of Mauritius Solera 5 er en mørk rom produceret på destilleriet Stanford Cove på tropeøen Mauritius i det indiske ocean. Dette er en velafbalanceret rom med noter af vanilie, nødder, grønne bananer og chokolade samt en flot krydret finish med toner af læder og tobak.

Rum Nation Réunion 7 år Rhum Agricole. Réunion er en fransk ø beliggende i det Indiske Ocean, og producerer ligesom Martinique i Caribien, Rhum Agricole. Det er, som loven foreskriver, en tør rom lavet på sukkerrørsjuice. Smagen er tør men med masser af frugt, særligt pære og appelsinskal krydret med hvid peber og sort
te

Foursquare 11 År Zinfandel Cask Blend, Barbados. Denne 11 års Single Blended Rum fra Foursquare Rum Distillery indeholder rom fra både potstills og kolonne stills, modnet i bourbon og Zinfandel fade. Dufter af karamel, lakrids, kokos, tørret frugt og Zinfandel rødvin. Frugtig og vinøs smag med fersken, rosin, egetræsfad en god eftersmag.

Kig ind i butikken og smag!

Adresse

  • Rørmosevej 103
    3200 Helsinge

        CVR nr.: 26429323

Kontakt

  • 48 79 40 90
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag 10:00 - 15:00

Fødevarestyrelsen

kontrol